צמחי מרפא

לקבלת הצעת מחיר שלא תוכלו לסרב כתבו לנו

צמחי מרפא

מרפאה בגינה הפרטית שלך

צמחי מרפאתרבות הצריכה המפותחת של שנות ה- 2000 מייצרת עבורנו, הנשים, את כל התנאים האופטימאליים לרכוש את כל אשר ברצוננו על מנת לשמר ולטפח את הנשיות שלנו.

החל מביגוד, הנעלה וקוסמטיקה, דרך ניתוחים פלסטים, ניתוחי הרזיה, וכלה בסדנאות וספרים לגילוי הנשיות, על כל רבדיה.

בין כל אלו טמון עולם נוסף שכאשר נכנסים אליו, נדמה כי הטבע ברא אותו במיוחד עבור הנשים… עולם צמחי המרפא! לפני הכדורים נגד כאבי מחזור או אי סדירותו, והרבה לפני קבלת אפידורל, יש לנו את האפשרות להיעזר בצמחי מרפא לכל בעיה או חוסר איזון נשי.

צמחי מרפא – להתחבר לסגולות של הטבע

צמחי המרפא היו חלק מהחברה ומהקהילה מאז ומעולם, כשם שנשים מאז ומעולם שיתפו זו את זו במידע חשוב ומהותי כגון איך מתגברים על כאבי מחזור, או התכווצויות בזמן הריון, ואיזה צמח אפשר לייבש בכדי שיהיו ריחות נעימים בבית, לקראת בואו של הגבר. מה השתנה? הרבה מהתפאורה, אך צמחי המרפא נשארו חלק מהטבע ומהמתנה שקיבלנו.

מה בתפריט של צמחי המרפא?

זנב הארי – מומלץ לבעיות של כאבי מחזור. צמח זה מומלץ לשימוש כשיש אי סדירות במחזור או כאשר הוא הפסיק להופיע כלל.

עבור נשים שסובלות מתת פעילות בבלוטת התריס צמח זנב הארי אינו מומלץ כלל. אסור להיעזר ב"זנב הארי" בתקופת הריון, אך בזמן הנקה – מותר. להרחבה: צמחים בהריון ובהנקה

אלכימלה – מתאים לטיפול בכאבי מחזור – תסמונת קדם ויסתית.

סרפד – מתאים לסובלים מבעיות של דלקת בדרכי השתן. הסרפד מסייע לא רק עבור דלקות אלא באופן כללי לכאבים שנוגעים למערכת המינית של האישה, ולכן כדאי לבדוק אם בזמן הריון הוא מועיל.

נענע, מליסה, מרווה רפואית – מתאימים לבעיות של כאבי ראש.

אלוורה – מתאים לטיפול בכוויות. מומלץ להשתמש בצמח האלוורה אשר משקיט את האיזור הפגוע ומעניק לו קרירות. איכויות האלוורה ידועות ומומלץ תמיד שיהיה שיח כזה בגינה.

צמחי מרפא – מנות הדגל להריון ולידה

הזנגוויל מומלץ מאד בכל הנוגע לבחילות בשליש הראשון של ההיריון. ניתן לשים פיסת זנגוויל בתוך ליטר מים ולתת לו לעשות את שלו… את המים כדאי לשתות לאחר שעה.

צמחי מרפא מומלצים ללידה

מרווה – מומלצת לשימוש בעיקר בזמן לידה!

זרעי שומר – ניתן להכין בחליטה חמה אשר מגבירה את החלב.

שום – ה"מלך" אשר מומלץ בכל תקופת ההיריון הוא השום, אשר מחזק את הגוף ומנקה את מערכת הרעלים.

צמחי מרפא שלא מומלצים בהריון ובזמן הנקה

שלא כמו הזנגוויל, הצמחים אשר לא מומלצים לשימוש בשליש הראשון של ההיריון הם נענע, זוטא, מרווה ואזוב מכיוון שהם עשויים להביא לחוסר איזון הורמונאלי.

גם לאחר הלידה חשוב לשים לב למה שאנו אוכלות או שותות בעיקר בשל ההנקה. המרווה היא מחוץ לתחום וגם הנענע, הן יכולות לפגוע בייצור החלב.

איך יודעים שזה באמת טבעי?

צמחי המרפא רובם ככולם נמכרים בצורתם הטבעית או כחליטה. אפשר גם לגדל בבית או בגינה ופשט להשתמש בהם באמצעות חליטה חמה או קרה.

כדאי להתייעץ עם מומחים כגון ביולוגים ואנשים העוסקים בצמחי מרפא (נטורופתיה) באופן מקצועי ויכולים לתת הכוונה אישית לכל אחד ואחת, מכיוון שחשוב לזכור שכל אחד מאיתנו מגיב באופן שונה לצמח זה או אחר, ונענע ירוקת עד יכולה לסייע מאד לאישה אחת בשליש השני של ההיריון, ולגרום לבחילות לאישה השנייה.

לקבלת הצעת מחיר שלא תוכלו לסרב כתבו לנו

בריאות האישה: פוריות, הריון, רפואת נשים

הפורטל המוביל לבריאות האישה: פוריות, הריון, רפואת נשים. פורטל המקום שבו תקבלי את כל המידע והעדכונים העכשווים בנושאי: נשים, תזונה, אסתטיקה, גיל ההתבגרות, גיל המעבר,גיל הזהב, רפואה ועוד מגוון רחב של נושאים.

אז מה היה לנו בכתבה: